06–13092853
·
06–25443328
·
info@blue-worx.nl
06–13092853
·
06–25443328
·
info@blue-worx.nl

Onderhoud en Onderdelen 

Onderhoud en Onderdelen

Naast de aanleg van zwembaden, werken we ook vaak aan bestaande zwembaden. We verrichten dan het onderhoud, waarbij we alle onderdelen uitgebreid nalopen.

Technische installatie

Een zwembad bestaat uit meerdere elementen, waaronder de filterinstallatie. Deze installatie heeft met regelmaat onderhoud nodig. Het is belangrijk dat u dit tijdig en door een professionele partij laat doen. Dit is in het belang voor de levensduur van uw zwembad.

Onderdelen

Ook kan het zo zijn dat de onderdelen van een zwembad aan vervanging toe zijn. Wij leveren van diverse merken zwembadonderdelen, zodat u optimaal kan genieten van uw binnen- of buitenzwembad.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat u via ons nieuwe producten bestelt voor een goede conditie van uw zwembad. Denk daarbij aan een nieuwe zwembadrobot, het dek of juist chloor of andere producten.

Uw zwembad is onze zorg

Deze belofte maken wij graag waar. Wanneer u een vaste partner zoekt, die u ontzorgt bij de aanleg en / of  het onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Al het onderhoud van uw zwembad wordt bijgehouden in een persoonlijk logboek. Natuurlijk zijn we in het geval van storingen of andere vragen ook altijd bereikbaar. Uw zwembad is ten slotte onze zorg!

Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat u voor het zwemseizoen begint, uw zwembad in orde is gemaakt. Niet onbelangrijk, ook na de zomer komen wij langs om uw bad winterklaar te maken.

Storingen

Tot slot, het kan natuurlijk altijd zo zijn dat tussen deze onderhoudsbeurten er iets mis is met uw zwembad. Wij zijn in het geval van een storing altijd bereikbaar, om deze zo snel mogelijk voor u op te lossen. Dit is uiteraard inbegrepen bij een onderhoudscontract met Blue Worx.

Wilt u hier meer over weten? Bent u op zoek naar een bepaald onderdeel voor uw binnen- of buitenzwembad? Neem dan eens contact met ons op.

Gerelateerde berichten