06–13092853
·
06–25443328
·
info@blue-worx.nl
06–13092853
·
06–25443328
·
info@blue-worx.nl

Nieuwe website

De afgelopen periode hebben we niet alleen aan de realisatie van nieuwe zwembaden gewerkt, maar achter de schermen ook aan andere dingen zoals een nieuwe website.

NIVEKO

Nadat we deze zomer weer een aantal projecten hebben opgeleverd, zijn er een aantal mooie kansen op ons pad gekomen. Zo werken we tegenwoordig samen met het exclusieve merk NIVEKO pools, wat we in een andere blog verder toelichten.

Trots op onze projecten

Op onze nieuwe website vindt u een aantal van onze afgeronde projecten. Daar zijn we trots op en kunnen voor u ter inspiratie zijn. Het zijn allemaal zwembaden die we op maat hebben ontworpen en zijn aangelegd. Niet alleen het zwembad, maar uiteraard ook de bijbehorende techniek is daar een belangrijk onderdeel van.

Ook hebben we in de afgelopen jaren vele bestaande zwembaden voorzien van onderhoud. Het nakijken van alle installaties, nalopen van het lamellendek en het beoordelen van de waterkwaliteit zijn onderdelen die daarbij aan bod komen.

Nieuwe website

Bij verdere ontwikkelingen hoort ook een nieuwe website. Naast onze projecten, kunt u er nu ook informatie over onze diensten, werkwijze en ander nieuws lezen.

Mocht u meer willen weten over de aanleg of het onderhoud van uw zwembad, kunt u via de offertepagina uw contactgegevens achterlaten. Wij nemen uw aanvraag graag in behandeling en komen met een offerte op maat bij u terug.

Uw zwembad is onze zorg

Deze belofte maken wij graag waar. Wanneer u een vaste partner zoekt, die u ontzorgt bij de aanleg en het onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Al het onderhoud van uw zwembad wordt bijgehouden in een persoonlijk logboek. Natuurlijk zijn we in het geval van storingen of andere vragen altijd bereikbaar. Uw zwembad is ten slotte onze zorg!

Gerelateerde berichten