06–13092853
·
06–25443328
·
info@blue-worx.nl
06–13092853
·
06–25443328
·
info@blue-worx.nl
Aura zwembadoverkappingen header

Aura zwembadoverkappingen

Maakt ook uw zwembad compleet

De zwembadoverkappingen van Aura zijn niet alleen een symbool van elegantie, maar ook van praktisch nut. Met een innovatief ontwerp combineren ze stijlvolle esthetiek met functionaliteit, waardoor onze klanten het hele jaar door van hun zwembad kunnen genieten.

Of het nu regent, waait of de zon fel schijnt, met een Aura zwembadoverkapping bent u beschermd tegen de elementen zonder concessies te doen aan het uitzicht.

Verschillende zwembadoverkappingen

Aura heeft diverse modellen zwembadoverkappingen in hun assortiment:
Aura Evolution Zwembadoverkapping

Aura Evolution

Uiterst laag en vlak.Deze overkapping heeft het voordeel van een isolerend luchtkussen tussen het wateroppervlak en de beglazing. Ook het binnendringen van vuil wordt sterk verminderd.

Aura Zwembadoverkapping Softline S1

Aura Softline

De Aura softline gebruikt zachte vormen. Uw zwembad water is gemakkelijk op temperatuur te houden en afhankelijk van de hoogte kunt u met ieder weertype van uw zwembad genieten.

Aura Strongline zwembadoverkapping

Aura Strongline

Kracht en elegantie worden hier gecombineerd met echt glas. Dankzij de bijzonder sterke frameprofielen is deze luifel voorzien van gelaagd veiligheidsglas.

Aura zwembadoverkappingen F1

Aura F1

De speciale zwembadafdekking die ruimte vrijmaakt in je tuin. Kan worden belopen en bedekt met dezelfde vloer als je terras. Dit betekent dat het zwembaddek volledig kan worden benut. 

Aura zwembadoverkappingen

Enjoy open space

Plan je een zwembad of wil je de voordelen van een bestaand systeem uitbreiden met een zwembadoverdekking? Neem contact met ons op om de schitterende mogelijkheden te bekijken die Aura te bieden heeft.
We helpen u graag verder!

Onderscheidend in kwaliteit 

Wat Aura echt onderscheidt, is het streven naar perfectie. De overkappingen worden met de grootste zorg ontworpen en vervaardigd, met gebruik van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurige schoonheid garanderen.

Elk detail wordt met precisie behandeld, van de soepele glijdende mechanismen tot de verfijnde afwerking. Dit alles om een product te leveren dat niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat.

Wilt u meer weten over Aura? Neem dan gerust contact met ons op.