06–13092853
·
06–25443328
·
info@blue-worx.nl
06–13092853
·
06–25443328
·
info@blue-worx.nl
NIVEKO zwembaden

NIVEKO zwembaden

Blue Worx levert uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn daarom trotse partners van NIVEKO. Een hechte samenwerking, samen realiseren wij uw droomzwembad.

NIVEKO Pools 

Sinds 2022 is Blue Worx een officiële dealer van NIVEKO Pools. NIVEKO maakt sinds 1995 monopool zwembaden. NIVEKO is erin geslaagd om met menselijk vakmanschap elke klantspecifieke vraag te vertalen in een passend ontwerp. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden.  
 
Wilt u graag een zwembad waarbij de trap links is bevestigd? Heeft u een specifieke afmeting nodig? Wilt u graag een dieper of juist ondieper zwembad dan standaard maatvoering? Een voorkeur voor een bepaalde kleur? 
 
NIVEKO werkt uitsluitend met kwalitatieve materialen, die het mogelijk maken uw specifieke wensen om te zetten naar uw droomzwembad. NIVEKO loopt voorop in de zwembadbranche, doordat ze constant werken aan innovatieve ontwikkelingen.

Verschillende zwembaden

NIVEKO werkt met verschillende type zwembaden: 
NIVEKO Underflow

Overflow Underflow 

Het water verdwijnt ingenieus onder het terras dankzij het slimme ontwerp van het Underflow zwembad.

NIVEKO Evolution

Overflow Evolution  

Met de minimale belijning van het Evolution zwembad, creëer je een uitstraling van eenvoud en comfort.

NIVEKO Advance

Overflow Advance

Natuurlijke, granieten stenen onder het waterniveau accenturen de geometrische lijnen van het Advance zwembad.

NIVEKO Infinity

Overflow Infinity

Een oneindig uitzicht wordt gerealiseerd door de variabele hoogtes in het Infinity zwembad.

Overflow Multi

Het Multi zwembad is populair, door zijn gemakkelijke onderhoud én uitgebreide opties.

NIVEKO Skimmer Invisible

Skimmer Invisible

Realiseer met het Invisible zwembad een bijna onzichtbare overgang tussen wand en waterafvoer, met een zo hoog mogelijke waterlijn.

NIVEKO Skimmer Top level

Skimmer Top Level

Met het elegante design van dit zwembad bereik je een zo hoog mogelijke waterlijn. 

Niveko plus

NIVEKO werkt altijd aan nieuwe variaties. Deze worden uiteraard vooraf uitvoerig getest. Alle inbouwdelen en het complete leidingwerk wordt geproduceerd door leveranciers waar NIVEKO 100% vertrouwen in heeft. NIVEKO Plus garandeert eersteklas technologie en functionaliteit door alle innovatieve ontwikkelingen.  

Door te werken met NIVEKO Plus overtreffen we vaak de verwachtingen van onze klanten. Niet alleen door het mogelijk maken van gepersonaliseerde ontwerpen én het mogelijk maken van de (technische) uitvoering daarvan, maar ook de kwaliteit is hoogwaardig. Over elk detail is nagedacht, waardoor het eindresultaat verbluffend is. 

Onderscheidend in kwaliteit 

Ieder zwembad dat door NIVEKO gemaakt wordt, herken je aan een aantal onderscheidende elementen. Naast de realisatie van je eigen ontwerp, zijn de materialen die NIVEKO toepast duurzaam. Een belangrijk element, waar wij ons graag bij aansluiten.  

De garantie van de onderdelen in deze zwembaden zijn boven de gebruikelijke norm, juist omdat de gebruikte materialen van hoge kwaliteit zijn. Ook kent een zwembad van NIVEKO een uitzonderlijke lange levensduur. Dit komt door het materiaal waarvan een bad wordt gemaakt, High-Tech Polymer. In deze zwembaden is uw waterkwaliteit nog beter onder controle en bent u verzekerd van hoogwaardige service.  

Naast het voorbereidend werk in productie bij NIVEKO, voorzien wij op uw locatie vooraf alle nodige voorbereidingen, waardoor de daadwerkelijke aanleg op uw locatie snel is geregeld. Samen creëren we uw droomzwembad vanuit passie en met respect voor de planeet. Wilt u meer weten over NIVEKO? Neem dan gerust contact met ons op.