06–13092853
·
06–25443328
·
info@blue-worx.nl
06–13092853
·
06–25443328
·
info@blue-worx.nl
NIVEKO pools

NIVEKO Pools

Blue Worx levert uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit. Reden voor ons om afgelopen zomer op bezoek te gaan bij producent NIVEKO Pools, op hun hoofdkantoor in Tsjechië.

Officiële dealer

Sinds 2022 is Blue Worx een officiële dealer van NIVEKO Pools. NIVEKO maakt sinds 1995 monopoolzwembaden. NIVEKO is erin geslaagd om met menselijk vakmanschap perfecte strakke lijnen te realiseren.

Duurzaam

NIVEKO werkt uitsluitend met duurzame materialen en is voortdurend op zoek naar innovatieve ontwikkelingen in onze branche. Daarnaast staan ze bekend om de hoogwaardige kwaliteit van hun zwembaden. Een zwembad van NIVEKO kent een uitzonderlijke lange levensduur. Dit komt door het materiaal waarvan een bad wordt gemaakt, polypropyleen.

Met Blue Worx willen we uitsluitend dezelfde kwaliteit leveren aan al onze klanten. Dit is dé reden voor ons geweest om verder samen te werken met NIVEKO. Samen creëren we onze zwembaden met passie en met respect voor de planeet.

Onderscheidend

NIVEKO onderscheidt zich op een aantal elementen. Naast het maatwerk en duurzaamheid, richten ze zich nog op een aantal andere specifieke ontwerpen. Wij leveren enkel maatwerk voor onze klanten, iets wat mogelijk is met een NIVEKO zwembad. Deze zwembaden worden altijd volledig op maat ontworpen en gemaakt.

Verder ligt de garantie van deze zwembaden boven de gebruikelijke norm, juist omdat de gebruikte materialen van hoge kwaliteit zijn. In deze zwembaden is uw waterkwaliteit nog beter onder controle en bent u verzekerd van hoogwaardige service.

Snel werken

Alle inbouwdelen en leidingwerk zijn in de fabriek al gemonteerd. Verder voorzien wij op uw locatie vooraf alle nodige voorbereidingen, waardoor de daadwerkelijke aanleg op uw locatie snel is geregeld.

Uw zwembad is onze zorg en dat regelen we onder meer door het werken met uitsluitend leveranciers die dezelfde hoogwaardige kwaliteit waarborgen. Wilt u meer weten over NIVEKO? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde berichten

77 Responses